### Calculate the Discount

Mr. Oliver has a coupon for 10% off his bill. To find out how much he will save, we will calculate 10% of $175.

Discount=Total bill×Discount rateDiscount=Total bill×Discount rate

Using the given values:

Discount=$175×0.10

Discount=$175×0.10

Discount=$17.50

So, Mr. Oliver gets a discount of $17.50.

### 2. Calculate the Total After Discount

To get the total after applying the discount, we subtract the discount from the original total.

Total after discount=Total bill−DiscountTotal after discount=Total bill−Discount

Total after discount=$175−$17.50=$157.50

### 3. Calculate the Tip

Mr. Oliver plans to give the delivery driver a 20% tip on the total after the discount. To find out how much this tip will be, we will calculate 20% of the discounted total.

Tip=Total after discount×Tip rateTip=Total after discount×Tip rate

Tip=$157.50×0.20=$31.50

Using the given values:

Tip=Total after discount×0.20Tip=Total after discount×0.20

### 4. Calculate the Final Total

To get the final total, we will add the tip to the total after discount.

�=Total after discount+Tip*t*=Total after discount+Tip

*t*=$157.50+$31.50=$189.00

## Conclusion

Mr Oliver orders his groceries online and has them delivered to his house. His bill is $175. He has a coupon for 10% off and plans to give the delivery driver a 20% tip. **The total price, including the discount and the tip, of Mr Oliver’s order is $189.**